distante rutiere - calculator distante rutierecalculator distante rutiere
 
distante rutiere Romania  


Article   29 Jun 2020

Distante rutiere si calculator distante rutiere. Cum functioneaza o astfel de aplicatie si la ce este utila si cui este dedicata, astea is unele dintre cele mai importante intrebari.

In momentul de fata am studiat mai multe astfel de aplicatii printre care si cea de pe platforma automobileads.net. si inca vreo trei astfel de aplicatii. In consecinta cam toate au ceva in comun si anume ca iti arata numarul de kilometrii dintre doua sau mai multe localitati. Defapt cam toate aplicatiile de genul asta, calculator distante rutiere, returneaza aceasta informatie. Ei bine atunci pot sa ma duc foarte simplu si sa accesez aplicatia distante rutiere de la google si nu as mai avea nevoie de alte platforme de acest gen, cam asa ar spune multi, insa eu personal am alta parere. Plusurile majore care o au astfel de aplicatii online o reprezinta faptul ca returneaza si altfel de informatii spre deosebire de motorul de cautare google.

Spre expemplu daca dorim sa avem si unele calcule precum costul carburantului, timpul de condus sau cat avem nevoie de odihna pentru a conduce in siguranta, aceste rezultate nu sunt returnate de catre google si avem nevoie de o aplicatie specifica care sa ne arate astfel de informatii. Cei de la automobileads.net prin platforma lor online distanterutiere.automobileads.net, au dezvoltat un programel destul de util si bineinteles in mod gratuit, astfel incat sa ne informeze despre toate aceste informatii. Care este costul carburantului, care este timpul de condus efectiv, cat timp avem nevoie sa ne odihnim pentru a parcurge acei kilometrii in siguranta deplina si multe alte informatii cum ar fi info trafic, informatii din traficul din Romania, oferit de catre politia romana. Mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca toate informatiile despre traficul din Romania este preluat aproape in timp real si oferit catre cititorii acestui portal in mod gratuit si bine structurat. In consecinta parerea mea personala este ca cei de la automobileads.net prin platforma online de calculator distante rutiere au facut o treaba excelenta si doresc sa le urez mult succes in continuare si la cat mai multe proiecte de acest gen. Dupa ce am luat legatura cu dansii si am inteles amploarea proiectului unde doreste sa se ajunga am constientizat ca in final proiectul este foarte foarte mare si se doreste aducerea la tot ce inseamna industria auto intr-un singur loc si sa fie totul gratuit, astfel incat sa fie cat mai vizibila vizitatorilor din online.

Cui se dedica acest proiect? Ei bine pe scurt as putea spune ca tuturor cetatenilor care doresc sa fie bine informati despre calatoria care o vor duce la bun sfarsit, si care doresc sa fie informati totodata si despre traficul din Romania de pe traseul pe care o sa il parcurga in pe teritoriul tarii noastre sau in afara Romaniei.
Totodata acest proiect vine si in ajutorul celor care sunt pe masini mari gen camioane, tiruri si alte masini de acest gen, deoarece pot parcurge distante foarte mari si au nevoie de cat mai multe informatii proaspete din zona infotrafic, distantelor rutiere, al pretului carburantului si tot ce se desfasoara pe traseu.


  Site-ul http://www.jocuri-multe.ro/ foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.